header nuff

Peribahasa

"pisang sekarang memang berbentuk seakan-akan terung kuning"

Suka Mencarut Juga

Proud Of You


Saturday, August 11, 2012

Johari Pain Is In Excruciating Pain

Oleh sebab Malaysian sudah sedia maklum, aku malas nak komen panjang lah. Siapa tak kenal Johari Pain boleh sama-sama daftar untuk jumpa tok mudim ok.
 
Bagi yang sudah berhenti kegiatan mengumpat, bergosip dibulan puasa sudah tentu tak tahu kan. So baca la print screen bawah ni ha.

Kepada Johari Pain, mohon segera buang kote berserta buah pegaga dua butir tu terus. Jangan ada Johari Pain junior lepas ni. Kah kah kah.

Below is the screen shot from the twitter timeline kot. Entah dari mana, aku cedok kat google je. Beliau telah pun memohon maaf dan aku rasa Alhamdulillah hidayah telah segera diturunkan kepada beliau sebelum proses kasi-mengasi kote beliau dijalankan.

Its a good thing la actually, to be brave and stand up for yourself and actually apologize for his own mistake. Dari dia cabut, delete semua social account and hiding like a puss, eh no carut please. Like a chicken, at least dia clear up. Tetiba aku teringat pasal nokharom bernama Rafiqin Darwisy.

Ye lah kan, cakap senang, nak gantung diri ke, nak potong jari ke, nak masak daging sendiri ke, nak buang penis ke. Tapi bila dah terpaksa buat memang takut lah kan. Buat Johari Pain, satu je pesanan yang mampu aku bagi. Ah lantak lah kau. Berani buat berani tanggung. Kau ingat aku nak bagi kata-kata hikmah kat sini? Please.

Sdangkan nabi boleh ampunkan umat, takkanlaa manusia biasa tdak boleh memaafkan orang lain..saya sedeylaa....:(

The thing is, aku rasa memang kau patut memohon maaf kat Pandalela. Kau ingat senang ke nak menang pingat? Sekadar layak wakili malaysia pun aku rasa itu pencapaian besar dah bagi seorang atlet. Kau mampu?

Kenapa manusia itu nampak keburukan dari kebaikan orang lain?

Statement artis kantoi sangat kan. Malas nak komen part ni.

Ok mohon aku, rakan facebook, rakan twitter dan rakan blog dijauhkan dari malapetaka seperti yang menimpa raja kerat ini.

Kepada Najib dan isteri yang selalu menerima gurauan kurang sopan saya, jangan marah ye. Nanti cepat tua. Hehe. Ok no more najib after this. Promise. So everyone, let's publish only good stuff!

End.

14 comments:

  1. hahah malas gua amek tahu
    baik gua amek tahu pasal lu je.


    1. sehat?
    2. study amacam?
    3. puasa penuh?
    4. barang raya siap da?
    5. lu tak rindu gua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehat mak

      study dah abeh da mak.saye penganggur skang ni mak.

      puasa penuh sgt mak.

      barang raya saye tak amik tau mak.dah siap la kot..

      saye rindu sgt kat mak.kat gua tak rindu sbb gua tu batu.lain la kalau ko kne mkn ngn batu belah batu bertangkup.hehe

      Delete
  2. aku memang tak kenal dia. perlukah aku berjumpa tok mudim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ko ade smting yang nak dimudimkan,sile bawak2 bejumpa..hee

      Delete
  3. hahaha kerana mulut .... binasa hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape la yang dot dot dot dot tu..haha

      Delete
  4. whos that pokemon? walopon men twitter tp nampak la johari pain trending tp siapakah

    ReplyDelete
    Replies
    1. trending la kejap.sadis jadi budak johari ni..haha..

      Delete
  5. ihihih..sampai camtu noh...
    tapi taktau langsung pun pasal ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak da abeh zon kawad da?xpe la tak tau..kalo tau pon buat dosa je..haha

      Delete
  6. bukan nak sebelahkan budak ni..tp aku tak nampak yg budak ni terlalu siyes..budak ni memain je kot..maafkanla saja die..budak ni xde kepentingan pon pd negara..

    bukan macam namewee lahanat tu kengkonon kutok Lin Dan pastu imej negara jugak buruk..si budak gemok nasi lemak tu patuut dah lama kena humban dlm laut, dah la hina negara, malukan negara lagi..b@%#sat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,tp aku ske cite nasi lemak die tu.very..very..very hongkong style.mcm cite drama tv3 pkul 6 petang tu.haha

      Delete
  7. besa la zaman dah canggih, kalau dulu bnda mcm ni kita merepek sorang je, memandangkan ada tenet semua, leh la update status ke twit ke. tol tak?

    fik:: ko sentap ke no najib after this tuh??? adeyyyyyyy. najib dah maafkan. die ada sms aku. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib da bg aku surat lg.die kate nak aku bkerjasame ngn die mmbangunkn malaysia..berani die bg aku bebanan ni..hehe

      Delete

nuff

chup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

busukans