header nuff

Peribahasa

"pisang sekarang memang berbentuk seakan-akan terung kuning"

Suka Mencarut Juga

Proud Of You


Thursday, January 26, 2012

Kesan Buruk Kencing Berdiri

Apa persamaan lelaki yang sunat dan yang tak sunat? Yes they both have penis.
You know what is penis? Penis is something looks like a finger stuck between your waist and your celah kangkang.

Ok enough mengajar budak-budak benda pelik.


Ada dua situasi yang aku pantang kalau orang kacau aku. Satu time di ranjang, satu lagi time seronok-seronok melunaskan hadas kecil.

Actually banyak lagi, tapi untuk sesuaikan dengan entri, aku cakap yang pasal hadas kecik ni la dulu.
Aku paling pantang kalau kat toilet tu ada sisa warna kuning kat mangkuk tandas.
Bagi aku golongan ini layak potong saje benda tu biar diorang kencing macam perempuan.
Atau lagi bagus kalau pakai pampers saja.
Again, perempuan jangan offended pasal pampers-pampers ni ye.
Bayi sahaja perlu RAGE pasal pampers-pampers ni.




Dah la menajiskan toilet tu, tak reti samak pulak lepas pancut.
Paling best pulak lepas tu aku yang masuk. Macam la mak bapak kau bayar aku basuhkan najis kau lahanat! 
Haha


 Benda ni dah macam fenomena wajib tak kira la dalam toilet awam ke, dalam bas awam ke, dalam AirAsia X ke, dalam toilet office ke, universiti, library, mahupun dalam lif.

Aku tak tahu kenapa lif blok lama aku ade bau najis ni.
Otai gila yang kencing dalam lif ber CCTV.


Tak kira lah otak udang ke, otak cap universiti ke, hal kebersihan ini menyerang semua lapisan IQ.


Kau tak kesihan ke kat aku ni, kat hostel dah la aras 4, toilet ada satu je setiap aras. Kalau setiap kalau kau orang kencing lepas tu tak nak mengaku najis korang susah la.

Kencing pon satu hal, yang berak tak tau nak kata apa la. Selamba je tinggalkan untuk aku.

Tahu tak najismu tak harum,sial.

Kat rumah memang takde pendidikan flush selepas berhadas ke?

Sebagai muslim yang dah bersunat, kau orang patut segan lah nak guna toilet berdiri, atau ubah la gaya kencing.

Kau tak tahu ke rules tandas?

Tandas duduk memang untuk duduk, yang ada masalah celah kangkang boleh lah mengangkang di tandas kangkang.

Yang memang takda kepala lutut boleh lah kencing berdiri kat mangkuk yang melekat kat dinding tu. Tapi yang tu untuk kapir laknatullah, tandas kite bukan kat situ oi.

So lepas ni sapa yang kencing tak pandai aim tu, kalau aku jumpa aku potong je. Daging tu aku jual kat syarikat pembekal makanan anjing buat makanan anjing.

Pandai kencing pandai flush. Tak pandai aim, kencing dalam seluar je senang.


Jangan sampai aku panggil CSI buat ujian DNA. Celaka!

P/S: Toilet perempuan tu aku tak sure hygiene nye. Rasanye bersih lah kot.


15 comments:

  1. woo...lu rasist... lu sure lu masuk tandas laki time tu?

    tah2 tandas perempuan ke.. mana kita tau diorang kencing camne an an..
    :p

    ReplyDelete
  2. sembang mcm pernah termasuk toilet pmpuan je..kantoi..haha..

    ReplyDelete
  3. tak baik gelak2 sambil bace.tu dah terpost due kali..haha..

    ReplyDelete
  4. hahaha... pandai ko buat ilustrasi yer..

    ReplyDelete
  5. @ Mohammad Abu Bakar Kamal
    alahai setakat lukis pakai paint boleh la.bukan pakai solidwork pon.hehe

    ReplyDelete
  6. @menazchentamanez
    @nelly the stranger
    tak sangka pmpuan pon camtu ek.
    ingat pmpuan hygiene

    ReplyDelete
  7. bosan dh bercakap pasal bnda ni..pnh gak ceramah kwn2 tp x pernah nk diendah..susah kalau dr kecik x di didik cmni..

    ReplyDelete
  8. @eszyamin

    agak la..kalo yang bkn muslim tu aku tengok je la.kalo yang muslim tu rase nak jentik2 je..grr..tak bersih lgsg..

    ReplyDelete
  9. tau xpe..pengotor..rasa nk lempang..kenceng atas muka time tgh tdo baru tau

    ReplyDelete
  10. pom pon hape ntah..dah tau dapat cuti xreti nk besyukur jge mende tu elok2..phm2 lerr..papepon elok la kencing cangkung..ikot sunah nabi sket..:)

    ReplyDelete
  11. Info : perempuan amatlah sensitip dengan kebersihan toilet..nice entry lah btw

    ReplyDelete

nuff

chup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

busukans