header nuff

Peribahasa

"pisang sekarang memang berbentuk seakan-akan terung kuning"

Suka Mencarut Juga

Proud Of You


Tuesday, January 31, 2012

Pelik. Kucing Bunuh Manusia Kerana Dendam

Sila baca nada pembaca berita.

Susulan kes semalam yang mana bilik berita kami terima, beberapa kucing di daerah pedalaman Amazon dilaporkan naik RAGE berikutan kejadian suka-suka sekumpulan geng kulit hitam, menyiat kucing, yang dipercayai seekor duta Friskies. Berikut merupakan ringkasan laporan semalam.

Beberapa ekor kucing juga dilaporkan telah update blog mengenai hal ini.
Ini gambar kucing disiat. Ringkas tak laporan ini?
Ok balik ke bilik berita. Adios.
 *********




So semalam aku tengok kucing aku sibuk online lepas aku update blog. Nasib baik time tu aku tak pakai laptop. Ok lah. Layankan saja, kalau tak merajuk tak dapat YM awek.


Suddenly very the sudden, kucing aku istighfar tiba-tiba. Gaya macam terkejut kucing lah. Rupanya die baca blog pasal seko kucing kena siat dengan geng kulit hitam.


Lepas baca je, kucing aku terus buat conference call dengan kawan-kawan dia yang tengah sambung PhD kat overseas untuk pengesahan. Maklum lah, takut fitnah pula kan. Kan manusia ni  photoshop je kerjanye.

Kucing aku cakap diorang sepakat nak balas dendam. Diorang nekad nak pergi Brazil sana tuh.

Sebelum kucing aku naik pegi Rio De Janeiro tu, sempat jugak lah dia explain sebab flight delay. Maklum lah, kan ke sekarang ada ribut Geomagnet, masuk jugak lah dalam karangan ni. Ape salahnye.

Kucing-kucing ni dah marah sangat, diorang nekad nak revenge. Tapi sebab takut kucing kulit hitam ni offended, so diorang let the blackie buat keputusan.

At last, lepas semua kucing kulit gelap setuju, diorang pun beli lah tiket flight pergi Brazil. Sebab tu kucing aku pergi jugak. Sebab parents dia memang orang sana. Interacial hitam dan putih.



Lepas hampir dua malam diorang kepung pesalah tu dekat dalam jamban. Dua hari dua malam kena berleter dalam bahasa kucing, akhirnya dua orang pesalah give up dan menyerah diri. Sorang lagi berjaya melepaskan diri.

So ni lah balasan kucing-kucing tu kat diorang berdua.


Mamat ni yang pegang kulit kucing tu dalam gambar. Die kena paksa berak di landasan kereta api dan kambus macam kucing. Lepas tu jilat kaki yang ada kesan najis. Last-last die decide baik dia mampus je sebab tak sanggup berak macam kucing.


Ni mamat yang kat tengah dalam picture tu. Die dipaksa cakar kuku kat almari kayu sampai tercabut kuku. Tapi die jugak tak sanggup, so die decide baik join lagi sorang tu pegi jahanam.

Ini lah hasilnya.
By the way sorang lagi yang perut busung tu masih dalam buruan.

Ok lah aku nak pick up kucing aku kat KLIA.

END!

12 comments:

  1. bangsatnye nigger..sian si comel ada ke patot disiat2 aku siat kulit pisang hang mau? geram tol org yg xde perikemanusiaan nih..ergghh weyh menyirap darah aku tgk penangan kucin yg dkt landasan ketapi tuh..geli

    ReplyDelete
  2. Ngeri la siot.adoi.len kali kt awal entri tulis ngeri dan pelik la. Xde a aku pg bce entri ni.huhu

    ReplyDelete
  3. @eszyamin:like pet like owner lah.kami memang suka benda2 seram ni..

    @meenmessi:enjoice lah..jgn la ngeri2..tak baik untuk kesihatan..

    ReplyDelete
  4. woi..xpyh nk letak gmbr ngeri cm tu sgt la...ban blog ko lepas ni kang

    ReplyDelete
  5. @wawa..xperlu lah nak bun bun sangat lah.haha..ye2 aku tak letak.aku letak gambar katun bunuh2 je lepas ni..

    ReplyDelete
  6. wa nak tunggu apa jadi kat laki gemuk yg masih jd buruan tu...

    ReplyDelete
  7. wakakak mongoknye....kucin ai makan pavlova gitu~~

    ReplyDelete
  8. tak berani nak baca entri hang ni fikhri sbb kat celah2 ayat ada gambaq ngeri.

    akk takleh tengok gambaq gitu...lemah jantung, nak pengsan, loya, ngeri, sedih..dan sebagainya.

    jgn letak gambaq camtu dah tau. mengucap panjang akk tgk.

    ReplyDelete
  9. hahaha ! hebat kucing skrg

    ReplyDelete
  10. dahsyat betul gambar yang first tu

    ReplyDelete
  11. sumpah seram,,tp,,kelaKAR gila kucing tu berkata2,,hahahha,,sakit pro woi aku gelak x cukup kentut

    ReplyDelete
  12. kucing aku yang hilang...sah negro ni amik..

    ReplyDelete

nuff

chup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

busukans