header nuff

Peribahasa

"pisang sekarang memang berbentuk seakan-akan terung kuning"

Suka Mencarut Juga

Proud Of You


Wednesday, February 1, 2012

wordless wednesday-tak lucah langsung

Gara-gara segan amat dengan entri before ni, macam perempuan saja update cerita macam tu.

So this is my 1st worless wednesday.  Bak kata wawa, who need entry on wednesday. Sorry for the words. ok i shut the fuck now..





15 comments:

  1. donut tu.... (˘̩^˘̩ƪ) meleleh isi perut malam2 macam ni..grrrr

    ReplyDelete
  2. wow donut....pisang....maksud tak lucah ni....ahai

    ReplyDelete
  3. donut tu sgt menggiurkan..sedap kalau dijilat satu persatu..

    ReplyDelete
  4. @wawa:nasib baik suci..oleh itu sila claim donut dari wallet ko..

    @paris lipton:kan..tak lucah kan..kite geng kan..

    @eszyamin:perlu ke jilat?ko ingat ini ais krim nak jilat2?

    @syafiqakarim:gelak je mampu?haha..thnx singgah komen.

    ReplyDelete
  5. hahah gelak pun kau ptt bersyukur ok?
    haha.bila kau nak banje donat.lalaa..
    pisangggg......aku xnak.

    ReplyDelete
  6. ye la sgt bsyukur.tak nmpk aku cakap thnx tu?hehe.walaupun wordless kan, ko tetap datang komen walaupun takde benda nak komen.sangat appreciate nih.tapi tak nak la belanja donut.ko claim nuffnang nanti habaq aku.hehe..

    ReplyDelete
  7. sedapnya donut tu...melelh air liur :)

    ReplyDelete
  8. aku mkn donut yg ada krim2 tu mmg suka jilat2 dulu la..sbb kalau gigit terus nampak cm selekeh sebab nanti comot2..

    ReplyDelete
  9. merelik semacam je pisang tu...boh minyak ke nak bagi licin :P

    ReplyDelete
  10. nak donattt ape pong bleh. lapo

    ReplyDelete
  11. @adylia:jangan nak leleh air liur sgt lah..haha..makruh

    @type capik lah senang skit: oh make sense jugak.kalau tak 'lekit' kan makan 'donut' tu

    ReplyDelete
  12. @kak niza:ish pisang-pisang n minyak2 jgn main kt sini.haha..

    @emy farid:sile lah..sile lah beli sendiri..

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. ciskek ko mmg lebih sedap dari biase

      Delete

nuff

chup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

busukans