header nuff

Peribahasa

"pisang sekarang memang berbentuk seakan-akan terung kuning"

Suka Mencarut Juga

Proud Of You


Thursday, March 15, 2012

Geli lah hari-hari makan siput babi

Salam siput babi.

Tengok gara-gara internet slow sangat,dah terlepas wordless wednesday. Haha

Kalau tak cukup masa, tak cukup modal nak update blog, hari rabu la hari paling sesuai nak update. Ada sesetengah blog tu hanya update wordless wedneday saja.

Anyway, Internet di UTM currently sangat biadab.  Lambat macam siput walaupun yuran tak pernah kurang dan tak pernah lambat bayar. Hmm.




Mungkin sistem internet dekat sini kena serangan virus siput babi kot. Atau mungkin ramai yang makan siput babi. Geram.

Nah amek juadah geli-geleman ini untuk tatapan anda.

 



Banyan sangat update benda bangang lately. Haih.

Blog ini pun end up menjadi blog bajingan. Bajingan tu apa? Jangan tanya aku. Bohsan.


Im not gonna say i miss you guys. Chao. Tekiero mas.


Amek kau siap satu post bangang.  Tahaha.

End.

20 comments:

  1. siput babi disalahkan..kesian hang siput. sabo jelah..huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. siput babi mmg biadab kak.die mkn wifi..haha

      Delete
  2. last sekali tu macam tak menahan sedap je nampak..sipot babeng masak lemak ke hape itteww? haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la masak lemak.mane ko tau?oh lupe pulak budak pandai masak..haha

      Delete
  3. kemajuan teknologi yang tak terkata
    menyebab kan internet minta di upgrade lebihan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde kemajuan sgt la aku ni pon..dok facebook ngn blogging je..haha..kemunduran tu namenye..

      Delete
  4. perhh..memang geli giler la kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la ni..ko lanje aku coconut shake batu berendam,aku blanje ko masak lemak siput babi.ok?hehe

      Delete
  5. entry paling geli aku penah baca for the entire life! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangga aku.tak sangka entri aku menang anugerah entri paling geli yang ko penah baca for entire life pulak tu..haha

      Delete
  6. Replies
    1. wawa xtau nak komen ape letew..haha

      Delete
  7. harus ke siput jadi bahan.
    haha
    ajak la dtg kalau buat kenduri siput-siputan, eh ada ke? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenduri siput siputan?aku igtkn kt sarawak ade..haha..kawin nnti ko buat la lauk ni..hehe..

      Delete
  8. hahaha biasalah tu. kdg2 bb pun mcm beruk bergayut lma sgt tu yg lmbt tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..biadab sangat internet lembap ni.sabar je la

      Delete
  9. hish makan lah benda lain.. mcm dh takda makanan lain dlm dunia ni kan

    ReplyDelete
  10. nokhorommmmmmm... puas wa meludah tgk pic lu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiyo obi..ape la ko ni.xleh masok fear factor la cmni..

      Delete

nuff

chup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

busukans